ARVONTASÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

Nimi: Gelatoclub.fi / Sweetlife Oy
Yhteystiedot: Tillinmäentie 1 C, ovi 3, 02330 Espoo, (jäljempänä "Järjestäjä"). Yhteydenotot kilpailun järjestäjään sähköpostitse osoitteella: info@seetlife.fi

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvonta voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä järjestäjän ja järjestäjän yhteistyökumppanin palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen tai heidän perheenjäseniään.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 3.6.-9.6.2020.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki osallistumisaikana tähän sivuun viittaavan julkaisun toimintaohjeiden mukaisesti osallistuneet henkilöt.

5. Palkinnot

Palkinto arvotaan kilpailuun osallistuneiden kesken. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinto on ilmoitettu tähän sivun viittaavaan julkaisun yhteydessä.

6. Arvonnan voittaminen

Voittaja arvotaan 9.6.2020. Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä, ja jos voittaja ei vastaa kahden viikon kuluessa ilmoituksesta, palkinto arvotaan uudelleen.Palkinto on noudettavissa voittajan toimesta kahden viikon ajan järjestäjän toimipisteestä: Sweetlife Oy:n tehtaanmyymälä, Tillinmäentie 1 C, ovi 3, 02330 Espoo.

Voittajan nimeä ei julkaista.

7. Oikeudet

Kilpailuun osallistuminen on avoin kaikille. Järjestäjällä on oikeus olla huomioimatta arvonnassa sellaiset osallistujat, jotka toimivat hyvän maun vastaisesti, tai kilpailun tulosten ja arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi omaksi edukseen.

8. Järjestäjän vastuu

Kilpailun palkinnosta ei aiheudu arpajaisveroa, sillä arpajaisveron osuus eli 30 % palkinnon arvosta jää pienemmäksi kuin 50 euroa.
Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä verkkosivuillaan ja sosiaalisen median kanavissaan.

9. Henkilötietojen käsittely

Kilpailun yhteydessä ei kerätä henkilötietoja.